Βιβλιοχαρτοπωλείο

Το πιο ενημερωμένο βιβλιοχαρτοπωλείο στο Δήμο Τεμπών

    

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Μακέτα - Λογότυπο - Κάρτα - Αφίσα - Φυλλάδιο - Ψηφιακές Εκτυπώσεις.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Βρισκόμαστε στον όμορφο Πυργετό Λάρισας και η αγάπη μας για τις γραφικές τέχνες και γενικότερα για το χαρτί, μας ώθησε να ανοίξουμε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο τον Σεπτέμβριο του 2005. Από την αρχή δώσαμε μεγάλη προσοχή στους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας. Θέλαμε και θέλουμε ποιότητα, λογικές τιμές, επάρκεια, υπευθυνότητα και ταχύτητα, για τον απλούστατο λόγο επειδή αυτά είναι όλα όσα θέλουμε να παρέχουμε και στους πελάτες μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν. Οι επαγγελματικές κάρτες θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειάζονται άμεσα αλλά στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

ΑΦΙΣΑ – ΕΝΤΥΠΟ

Η αφίσα είναι ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, με κείμενο και εικόνες, συνήθως τυπωμένο, που αναρτάται σε τοίχο ή σε άλλη παρόμοια επιφάνεια. Συχνά είναι εργαλείο διαφήμισης, προπαγάνδας, διαμαρτυρίας ή τρόπος για να περάσει ένα μήνυμα. Οι αφίσες έχουν επίσης προσωπική χρήση, ειδικά για τους νέους ανθρώπους, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χαμηλού κόστους διακοσμητικά. Οι αφίσες που είχαν μόνο κείμενο έχουν μια μακρόχρονη ιστορία: διαφήμιζαν τα έργα του Σέξπιρ και ενημέρωναν τους πολίτες για κυβερνητικές αποφάσεις.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Το λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, το οποίο εκφράζει την εταιρική του ταυτότητα και χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη. Το λογότυπο εκφράζεται από ένα γραφίστικο σχέδιο/σύμβολο, το όνομα της εταιρίας/οργανισμού, ή συνδυασμός και των δύο. Καθώς το λογότυπο είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί και την κάνει αναγνωρίσιμη, αυτό θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ηλεκτρονική ή outdoor.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η τεχνογνωσία η οποία έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς. Μέσα από αυτή τη γνώση, με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες – ανάγκες της αγοράς, στόχος και σκοπός της εταιρίας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης. Ψηφιακές εκτυπώσεις ποιότητας με χαμηλό κόστος, σε οποιαδήποτε διάσταση, σε πληθώρα υλικών (χαρτί, αυτοκόλλητο, vinyl, κ.ά), με δυνατότητα προσωποποιημένης εκτύπωσης και με δωρεάν παράδοση. Είναι γνωστό ότι η ψηφιακή εκτύπωση είναι η οικονομικότερη λύση στα μικρά τιράζ όταν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και στον χρόνο παράδοσης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί μεράκι φαντασία και γνώσεις. Το να μεταφέρεις σαν επαγγελματίας την φυσική σου επιχείρηση στο Internet απαιτεί σωστό σχεδιασμό κινήσεων, άψογη στρατηγική πωλήσεων και σωστούς συνεργάτες. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας στηρίξουμε σε αυτή την προσπάθεια σας. Αυτό δεν σταματά με το που θα σας παραδώσουμε το έργο αλλά συνεχίζει και γίνεται μία σχέση ζωής ανάμεσα μας. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός άρτιου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πλέον ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μίας επιχείρησης. Ανοίξτε διάπλατα τις πόρτες της επιχείρησης σας σε όλο τον κόσμο και πουλήστε τα προϊόντα σας σε όλες τι γωνίες του πλανήτη.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες του για τη 14χρονη κοινή πορεία του καταστήματος.
Από τις αρχές του 2005 μέχρι και το 2018 έχετε σταθεί δίπλα μας και η εγγύησή μας είναι η διατήρηση
και η αναβάθμιση του καταστήματος για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

ABOUT

Λίγα λόγια

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας ιδρύθηκε το 2005 στον Πυργετό Λάρισας υπό την Διεύθυνση του κου Κουρκούμπα Αθανασίου. Επί σχεδόν 13 έτη ζωής το «Βιβλιοχαρτοπωλείο μας» αποτελεί σήμα κατατεθέν ως ένα από τα πληρέστερα Βιβλιοχαρτοπωλεία στο Δήμο Τεμπών όσο αφορά τη ποιότητα & τη ποσότητα των προϊόντων μας αλλά και την εξυπηρετικότητα. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και οικείο χώρο, στον οποίο ο Σάκης και ο Γιάννης (τα 2 αδέλφια) έχουν δώσει την δική τους ταυτότητα, στο βιβλιοπωλείο που αποτελεί μια πραγματική κοιτίδα γνώσης και πολιτισμού για τους επισκέπτες του, καθώς οργανώνει παρουσιάσεις προϊόντων και διάφορες εκδηλώσεις .

Personal Info

  •   +30 2495042913
  •   Pirgetos larisas, 40007 GREECE
  •   sakis40008@gmail.com.
7335
ΜΑΚΕΤΕΣ
1680
ΑΦΙΣΕΣ
120
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
1460
ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Εύχομαι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Καλές δουλειές.
Ιωάννης Κ.

Ιωάννης Κ.

Εύχομαι επιτυχίες στην επαγγελματική σας καριέρα. Καλή σταδιοδρομία.
Ελισάβετ Α.

Ελισάβετ Α.

Καλή αρχή, καλές δουλειές υγεία και ευτυχία, με το δεξί ξεκίνημα και ανοδική πορεία.
Ευάγγελος Λ.

Ευάγγελος Λ.

Web Developer

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα,
ή στο e-mail: sakis40008@gmail.com
I have read and fully agreed the terms and conditions of this program.Please check the checkbox.