1η Γιορτή Ακτινιδίου

No Comments

–Για την 1η Γιορτή Τεμπών–

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πυργετού στην 1η Γιορτή Τεμπών, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Ιουλίου, στον πανέμορφο χώρο του ομώνυμου θεάτρου.

Στο τραπέζι του εκτέθηκαν απ’ τους Πυργετινούς παραγωγούς: ηλίανθοι, ακτινίδια, καλαμπόκια, καρπούζια, γλυκά, τραχανάς, μουστοκούλουρα, κρασιά, αποστάγματα και ξύδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιοκαλλιέργεια κερδίζει έδαφος στην περιοχή μας, αφού πολλά από τα παραπάνω προϊόντα ήταν βιολογικά.

Η όλη διοργάνωση ήταν εξαιρετική, γιατί έδωσε την ευκαιρία στους παραγωγούς του δήμου Τεμπών να δείξουν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους.

Σπουδαίο όμως ήταν και το καλλιτεχνικό σκέλος της διοργάνωσης, που κάλυψε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Ωστόσο την παράσταση αλλά και τις καρδιές του κοινού έκλεψαν οι χορευτές, που μέσα από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χορεύοντας τοπικούς χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.

Απ’ τη γιορτή αυτή δεν έλειψαν τα μηνύματα ευαισθησίας για το συνάνθρωπο, αφού το κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν κι εδώ παρόν.

Μπράβο στους φορείς της διοργάνωσης, που σε πείσμα των καιρών μπορούν να οραματίζονται και να υλοποιούν το όραμά τους.

Φωτό Δείγμα

Αφήστε μια απάντηση