Στον δήμαρχο οι διοργανωτές της χορευτικής συνύπαρξης Λαών και Πολιτισμών

Στο δημαρχείο της Λάρισας βρέθηκε χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία των διοργανωτών της «3ης Χορευτικής Συνύπαρξης Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη»  και των χορευτικών ομάδων από την Βουλγαρία, την Ιταλία και το Ισραήλ, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. 

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Τάχο. Ο κ. Καλογιάννης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλωσόρισε τα χορευτικά από το εξωτερικό στην Λάρισα.

 

Επίσης, υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις συμβάλουν στην συμφιλίωση και την κατανόηση μεταξύ των λαών και προωθούν την ειρηνική συνύπαρξη κόντρα σε ακραίες φωνές.

Οι αντιπροσωπείες των ξέων αποστολών, δώρισαν αναμνηστικά δώρα στον κ. Καλογιάννη, ο οποίος με τη σειρά του προσέφερε στους ξένους επισκέπτες στην όλη, εκδόσεις για την πόλη της Λάρισας  και το Αρχαίο Θέατρο.

Σημειώνεται ότι η «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη» διοργανώνεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης – Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ» – Μ.Σ. Γλαύκης – Π.Σ. Πυργετού – Μ.Ε.Σ. Συκουρίου – Ε.Σ. Χάλκης, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και συνδιοργανώνεται από τους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών.

Posted in ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΗ.