Πίτα έκοψαν τα ΚΑΠΗ Πυργετού

Την ετήσια βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Πυργετού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία ο ιερέας του χωριού Αιδεσιμότατος Πατέρας Αλέξανδρος Ρούσος. ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Παρών στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Τρίτη ηλικία και θα προσπαθεί για το καλύτερο για όλους τους Δημότες ,εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή και ζωντάνια των μελών των ΚΑΠΗ στην όμορφη αυτή εκδήλωση, δηλώνοντας και αυτός την αμέριστη υποστήριξη στα μέλη των ΚΑΠΗ. Σε αυτούς άλλωστε χρωστάμε τα πάντα όλοι μας .
Τέλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ενα πρόσωπο αγαπητό στην περιοχή του Πυργετού όπου βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και δεν ειναι άλλος απο τον Αντιπρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ και ιατρό κ. Αθανάσιο Καργιώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο προέδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας , οι Αντιδημάρχοι κ. Αχιλλέας Διψάνας και Αστέριος Σαίτης, οι Δημοτικοί Συμβούλοι κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,Χρήστος Τσάτσαρης, ο Προέδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο Προέδρος Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας,το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Ρούπας,η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα Αννα Μαγαλιού -Καραπάνου ,μέλη Τοπικών Κοινοτήτων συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα κάτι το οποίο ευχαρίστησε πάρα πολύ τους παρευρισκόμενους ηλικιωμένους καθώς ακόμη η βραδιά πλαισιώνονταν με δημοτική και λαϊκή ορχήστρα , ενώ ο χορός είχε την τιμητική του.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ.Αχιλλέας Διψάνας καθως και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας».

Χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση: