ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ – ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

www.imlktgoc.gr

Καλώς ήλθατε στην νεοσυσταθείσα ηλεκτρονική μας σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Λαρίσης και Τυρνάβου.
Ο Θεός να σας  παρέχει πνευματική και σωματική  υγεία και να σας ενισχύει εις παν έργον αγαθόν.
Με την βοήθεια του Παναγάθου Θεού αποφασίσαμε να αναρτήσουμε αυτή τη νέα γέφυρα επικοινωνίας μας η οποία δεν θα έχει σκοπό ούτε να ευχαριστήσει, ούτε να δυσαρεστήσει, ούτε να κολακεύσει η να εξαπατήσει και να φανατίσει προκαλώντας μίση και αντιπάθειες.
Το κύριον έργο της σελίδος μας είναι η διαφώτιση και η ενημέρωση, ο προβληματισμός και η ανάπαυση των ψυχών μας στην πνευματική έρημο που ζούμε σήμερα.
Αν και εσείς αδελφοί μου επισκέπτες είστε από αυτές τις εκλεκτές ψυχές που θέλουν να βοηθηθούν και να βοηθήσουν να συμπρόβλημα-τιστούμε μαζί, αλλά  και να προβληματίσουμε και άλλους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική ζωή μας, και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, συνεχίστε την είσοδό σας στην ταπεινή σελίδα μας. Αν όμως είστε από εκείνες τις ψυχές που δεν επιθυμούν να ωφεληθούν και θέλουν μόνο να σπέρνουν φανατισμούς και διχόνοιες προκαλώντας ταραχή και σύγχυση, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ θερμά να απέχουν από την σελίδα μας.
Τέλος όποιος από τους αδελφούς μας επισκέπτες αναγνώσει και μελετήσει τα αναγραφόμενα της σελίδος μας και έχει κάποια απορία η αντίρρηση η θέλει να εκφράση παρατηρήσεις και διορθώσεις, η να γίνει συνεργάτης μας, θα δεχθούμε με πολύ χαρά και ευχαρίστησι τις ο,ποιές υποδείξεις σας. Διότι ο διάλογος αδελφοί μου είναι πρωτίστως απόδειξη αγάπης.

Σας ευχαριστώ και σας ευλογώ.

Ο Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Λαρίσης και Τυρνάβου