Έκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Αιγάνης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σε οικογενειακό κλίμα τα μέλη του ΚΑΠΗ Αιγάνης.

Κοντά στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος που επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ για να κόψει μαζί τους την πίτα για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος ανέφερε «Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα παρέα με τους ηλικιωμένους της τοπικής κοινότητας Αιγάνης κόψαμε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ευχές για χρόνια πολλά και ενα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους αυτούς που μόχθησαν πάλεψαν και δημιούργησαν σε δύσκολες εποχές κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας. Να έχουν υγεία δύναμη κοντά στις οικογένειες του και δίπλα σε όλους εμάς που τους οφείλουμε την ύπαρξή μας και να ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε πάλι έσω όλοι μαζι .
Να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΚΑΠΗ και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι για την οργάνωση σημερινης εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Αχιλλέας Διψάνας , ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης το μέλος τοπικής κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδωρα Αναγνωστοπούλου το Δ.Σ του Μορφωτικού συλλόγου Αιγάνης καθώς και μέλη αυτού.»

πηγή

Posted in Χωρίς κατηγορία.