Νέος αντιδήμαρχος Τεμπών ο Γιάννης Αργυρίου

*Αναλαμβάνει Νέσσωνα, θέματα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού

 
 
 
 
 
 
 
Ο νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών από τη Δ.Κ. Νέσσωνος – Συκουρίου κ. Γιάννης Αργυρίου

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Αργυρίου αναλαμβάνει με απόφαση του δημάρχου νέος αντιδήμαρχος στον Δήμο Τεμπών.

Ο κ. Αργυρίου αναλαμβάνει τη θέση του μέχρι τώρα αντιδημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος με έδρα το Συκούριο κ. Κώστα Νταφούλη.

Ο κ. Γιάννης Αργυρίου πέρα από την ευθύνη για τη Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος, θα έχει τη γενική ευθύνη στον Δήμο Τεμπών της Κοινωνικής Προστασίας, της Παιδείας και του Πολιτισμού.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ευχαριστεί τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Νταφούλη για την αγαστή συνεργασία.

Στον νέο αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αργυρίου, έναν έμπειρο άνθρωπο στην Τ.Α. και με πολύπλευρη προσφορά στην τοπική κοινωνία, ο κ. Κολλάτος του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΣΩΝΟΣ – ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Ο νέος αντιδήμαρχος Νέσσωνος, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Τεμπών κ. Γιάννης Αργυρίου διετέλεσε από το 2011 έως το 2014 πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου του Δήμου Νέσσωνος και πρόεδρος της τότε ΔΕΥΑ. Στη συνέχεια, το 2014, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τεμπών και αμέσως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τεμπών. Συμμετέχει σε επιτροπές του Δήμου και έχει ενεργή παρουσία στα πολιτιστικά, αθλητικά και δημοτικά γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή για πολλά χρόνια.

Είναι γνώστης των αγροτικών και κτηνοτροφικών ζητημάτων και με ενεργή συμμετοχή σε αγώνες του αγροτικού κινήματος για τη διασφάλιση των συμφερόντων των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Είναι παντρεμένος με την κ. Αικατερίνη Μακρυγιάννη και πατέρας δύο παιδιών, του Αργύρη και του Δημήτρη, φοιτητής και μαθητής αντίστοιχα.

Τέλος, μιλώντας χθες στην «Ε» ο νέος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αργυρίου ευχαριστεί τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, καθώς και όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας για την αγαστή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας παράλληλα ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν την κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων του Δήμου Τεμπών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα